Visual
Terug

Inmiddels zijn er 20 deelnemers en daarmee is de groep vol. Had je graag mee gewild? Volgend jaar nieuwe mogelijkheden!

Ben jij 15 jaar en ouder? Voel je je nog jong? Wil je groeien in je geloof? Wil je een week mee naar Hongarije? Dit seizoen gaan we opnieuw naar Hongarije. We gaan in de eerste week van de zomervakantie, van 20 – 27 juli 2019. We zijn dan te gast bij Operatie Mobilisatie in Tata, waar Marcel en Lea Buchner aan verbonden zijn. We gaan samen met het OM Team een vakantieweek organiseren voor kinderen in de basisschool leeftijd. Dat doen we aan de rand van een gebied in Tata waar gezinnen vanwege armoede hun toevlucht hebben gezocht. 

Hongarije heeft 2 kanten. Er is een redelijk welvarende kant. Daarnaast leven veel mensen in armoede. Beide kanten zullen we in deze week gaan zien. De reis gaat ongeveer €450,- euro kosten (inclusief vliegticket). We helpen je hier een beetje bij door een actie te organiseren waar jij geld mee kan verdienen. Je moet er dus wel iets voor doen!!

Naast de activiteiten die we gaan organiseren voor kinderen zullen we ook met elkaar optrekken. Van elkaar leren, groeien in geloof en samen God ontmoeten.

Henk Vlot, Jorrit Muilwijk en Ronny van Renswoude

hongarije 2019