Visual
Terug

De diaconiecollecte op zondag 21 oktober is bestemd voor het werk van Wim en Daniëlle de Keijzer bij  Água Viva in Brazilië.

Wim en Daniëlle en hun kinderen vertrokken in 2005 naar Brazilië om samen met een lokale kerk een wijkcentrum op te zetten. In 2007 verhuisden ze van Rio de Janeiro naar São Paulo om voor de Nederlandse organisatie Children Asking projecten op te zetten. In 2011 vertrok het echtpaar, inmiddels met vier kinderen, naar Ritapolis. Daar namen ze de coördinatie van Água Viva over. De van oorsprong Hardinxveldse de Keijzers nemen in hun centrum verslaafden op die, door middel van een programma van vijf tot zes maanden, gereed gemaakt worden voor een verslavingsvrije terugkeer naar de samenleving. Zij bieden hun gasten een twaalf stappenplan aan, maar ook een christelijke boodschap. Mensen die dat oppakken hebben ook meer kans om clean hun verdere leven in te gaan. Helpt u Wim en Daniëlle om dit werk voort te kunnen zetten?

Op Bijbelzondag 28 oktober is de diaconiecollecte bestemd voor het Nederlands Bijbelgenootschap.Het Nederlands Bijbelgenootschap zorgt voor duidelijke en betrouwbare vertalingen en dat de Bijbel beschikbaar is in Nederland en in de wereld, in allerlei vormen. Van harte aanbevolen.