Visual
Terug

Op zaterdagavond 6 oktober zal er weer een kampvuuravond zijn. Deze keer weer bedoeld voor mannen.

De spreker van deze avond zal Adelin Maurice zijn uit Gorinchem.

Op 9 augustus van dit jaar zijn we benaderd door de KRO NCRV.
In het televisieprogramma Met hart en ziel (NPO2) vertellen ze verhalen van geloof, hoop en liefde uit de Protestantse Kerk. Presentatoren Joanne Bijleveld, Andries Lamain en Jos van Oord ontmoeten gedreven mensen die hun geloof op originele wijze concreet maken. Hartverwarmende verhalen uit het hele land.
Zij maken het programma in samenwerking met de Protestante kerk en via hun contactpersoon zijn ze getipt om eens in Giessenburg te gaan kijken.

En zo is het balletje gaan rollen. Men zal aanwezig zijn bij de voorbereidingen, de drijvende kracht gaan interviewen en ook nog een deelnemer. Tevens zullen ze ook een deel van de avond aanwezig zijn om de sfeer in beeld te brengen. Degene bij wie een interview zal worden afgenomen zijn hier zelf al van op de hoogte.

De avond kun je gewoon meemaken. Als je niet in beeld wilt komen, dan kun je dit ter plekke aangeven. Laat je vooral niet afleiden door de aanwezigheid van een cameraploeg (cameraman, geluidsman, regisseur en presentator).

Andries Lamain (de middelste op de foto in de header) zal 6 oktober deze aflevering presenteren.
Wanneer deze zal worden uitgezonden is nog niet bekend. Het programma komt op NPO2 en wordt op dinsdag altijd uitgezonden en duurt 7 minuten. Wil je eens een aflevering zien. Klik dan even hier!

Van harte welkom op zaterdagavond 6 oktober mannen! Wees welkom.

 

KVA 6 oktober 2018