Visual
Terug

We zijn volop bezig met de voorbereidingen van Licht in de Polder. Zoals u begrijpt hebben we hiervoor heel wat mensen nodig die mee willen helpen om het Licht in de Polder te verspreiden.

Doet u, doe jij mee met Licht in de Polder? Geef je op om in een scene mee te spelen. Je hoeft niet op pad, God stuurt mensen naar ons toe om de wandeling te maken en u/jij kan in een scene een stukje van Jezus leven laten zien. We willen mensen nieuwsgierig maken naar het Evangelie. Met elkaar, je hoeft het niet alleen te doen. En als mensen hierdoor over Jezus horen dan is dat prachtig. God wil door ons heen werken.

We zijn vaak geneigd om druk te zijn met onze eigen agenda. Natuurlijk: op die agenda staan allerlei zaken die van belang zijn en die we niet zomaar kunnen laten liggen. Maar wat zou er gebeuren als we bewust ruimte maken voor mensen uit onze omgeving? Wat zou er gebeuren als u/jij meedoet met Licht in de Polder? Laten we met elkaar een gemeente zijn die open staat voor onze omgeving en voor de mensen die langs wandelen en zoekende zijn naar Jezus.

Doe mee als acteur en geef je op. Het is mooi om hier als gemeentelid onderdeel van te zijn. Opgeven kan bij Femmy, onder de toren liggen ook opgavebriefjes.

Heb je je al opgegeven, vraag gerust iemand mee om ook acteur te zijn in een scene.

Ben je geen acteur of medewerker, dan krijg je een andere opdracht mee. Neem dan iemand mee om de wandeling te maken langs alle scenes. Geef de flyer door en nodig iemand uit.

Onder de toren liggen ook posters om mee te nemen. Hang de poster of de flyer voor uw raam op een zichtbare plek.