Visual
Terug

Beelduitzending

BeelduitzendingIn de afgelopen weken is er nieuwe audio- en videotechniek in de kerk geïnstalleerd. De kerkradioluisteraars hebben het af en toe gemerkt. De omschakeling van oud naar nieuw is niet vlekkeloos gegaan, excuses daarvoor. Intussen is er tijdens kerkdiensten naast kerkradio ook een videoverbinding beschikbaar. Dit houdt in dat kerkdiensten wereldwijd live of op een later tijdstip in beeld kunnen worden gebracht op uw computer, mits deze is aangesloten op het internet.

Vanaf  zaterdag 1 december tot maandag 17 december 2012 is er een testperiode gepland. Als u geïnteresseerd bent en/of in de toekomst gebruik wilt maken om de kerkdiensten op deze wijze te volgen, bieden wij u aan om in de testperiode gratis deel te nemen. De sIKN verzorgd als provider de uitzendingen op internet en slaat de data tijdelijk op, zodat het ook mogelijk  is om op een later tijdstip de kerkdienst te bekijken.

Als u besluit tot deelname zijn de kosten daarvan m.i.v. 2013  € 5,- per maand. Opgeven kan op kerktv@hggop.nl. Geef uw n.a.w gegevens, telefoonnummer en e-mail adres op. Wij nemen dan contact met u op zodat u een tijdelijke inlogcode ontvangt waarmee u tijdens de testperiode live of op een later tijdstip de diensten kan bekijken.

Met vriendelijke groet,
De technische commissie