Visual
Terug

De diaconiecollecte op zondag 23 februari is bestemd voor het werk onder ouderen binnen onze gemeente wat wordt georganiseerd door de Hervormde Vrouwendienst (HVD).

De ouderen worden regelmatig bezocht door de dames van de HVD, waarbij de ouderen met Kerst en Pasen tevens een attentie ontvangen. Daarnaast organiseert de HVD enkele keren per jaar een fijne middag voor de ouderen. Geweldig dat de vele vrijwilligers van de HVD zich liefdevol inzetten voor de ouderen. Helpt u mee om dit werk financieel te ondersteunen?

Bestemming Zendingsbusjes zondag 23 februari  2020
De opbrengst van de zendingsbusjes gaat vandaag naar LifeStitches; de organisatie in Oeganda waarbij Geesje den Breejen nog steeds betrokken is.
Deze organisatie streeft ernaar om moeders met HIV/AIDS te helpen met vaardigheden, zoals het naaien van producten met Afrikaanse stoffen. 
Hiermee verdienen ze dan een eigen inkomen voor hun kinderen, familie en zichzelf.
Daarnaast voorziet het samen werken aan producten ook in de behoefte om hun situaties te delen met elkaar.

Van harte aanbevolen!

De eerste collecte op zondag 1 maart is een noodhulpcollecte bestemd voor het werk van ZOA in Oost-Afrika. Enorme zwermen sprinkhanen teisteren o.a. Somalië, Uganda en Ethiopië. Ze eten alles wat op hun pad komt. Een groot probleem want het oogstseizoen komt eraan. Duizenden boerengezinnen zien hun oogst voor hun ogen opgegeten worden. Wanneer er niet wordt ingegrepen dreigt er een acute hongersnood. ZOA kan niet nodeloos toekijken. Ze moeten nu iets doen om deze mensen te helpen, voor de hongersnood toeslaat. Daarom willen ze de getroffen bevolking helpen met voedselhulp om op korte termijn deze klap te kunnen incasseren. Helpt u mee?