Visual
Terug

De eerste vergadering van de kersttheaterwandeling 2019 is een feit. Onze commissie bestaat uit een enthousiaste groep van 9 mensen, maar voor de realisatie van dit bijzondere evenement kunnen we nog wel een paar extra handen gebruiken!

Bent u/jij een aanpakker, lijkt het u/jou leuk om ons te ondersteunen dan horen wij dat graag!

Juist op de gebieden van op- en afbouw van de scenes, meedenken over de inrichting qua decoratie zou het fijn zijn om al in een vroeg stadium mensen bij dit proces te kunnen betrekken! Is dit echt iets wat bij je past, stuur dan even een berichtje naar Femmy (06-23612410) of Diny (06-12176134). We horen het graag!

We zijn ook altijd weer op zoek naar acteurs/ medewerkers op de dag zelf. Mensen die mee willen spelen in een scene en op die manier met andere amateurspelers op diverse locaties een inkijkje geven uit de tijd van de Bijbel.

Naast de acteurs die in de scenes spelen hebben we ook weer medewerkers nodig voor de EHBO, verkeersregelaars, groepsbegeleiders, begeleidende herders, mensen voor de gebedsruimte en mensen voor de schmink/make-up. Geef je op bij Femmy of Diny.

Namens de KTW commissie: Kom, doe mee!!!

Henk, Jan, Femmy en Diny (algemene organisatie), Anne Marie en Sandra (decoratie scenes), Conny en Leontine (kleding) en Cees (op- en afbouw).