Visual
Terug

Op woensdagavond 25 maart 2020 om 20.00 uur (19.45 u. inloop) is er een gemeenteavond in de Oude School met als thema ‘Wandelen met God’ onder leiding van Annemarie Rietkerk.

Wat kun je van deze avond verwachten?

Wandelen met God

Ik was al ruim in de 30 toen ik goed Bijbels onderwijs ontving over de werking van de Heilige Geest en het verstaan van Gods stem. Ik ontdekte dat God allang tot mij sprak maar dat ik zijn stem niet had herkend. Er ging een wereld voor mij open.

Vanuit mijn eigen ervaring spreek ik over hoe je dagelijks met God kunt wandelen. Ook als je een volle agenda hebt.

  • We staan stil bij de werking van de Heilige Geest.
  • Je ontvangt tips om je meer bewust te worden van Gods aanwezigheid en door de dag heen met Hem in contact te blijven (terwijl je gewoon je dagelijkse dingen doet).
  • Ik maak het onderwijs persoonlijk door situaties uit mijn leven met je te delen.
  • We doen een oefening in het luisteren naar God (als je dit spannend vindt, kijk je gewoon mee).

Wat levert dit onderwijs jou op?

Het vergroot je verlangen om dicht bij God te leven en Hem te betrekken in alle details van je leven. Je weet nu ook hoe je dit in de praktijk kunt doen. Je wordt opmerkzamer voor wat God persoonlijk tegen jou zegt. Ook word je aangemoedigd om gehoorzaam op Gods stem te reageren. Als je doet wat Hij van je vraagt, raak je niet uitgeput en zul je veel vrucht dragen!

Wat anderen over Annemarie zeggen…

'Annemarie deed het superfijn! Heel rustig, niet opdringerig en ze gebruikte fijne voorbeelden die je bij blijven.’  - Renée  (Christengemeente Dinxperlo)

‘Wat een waardevolle avond! Je warme persoonlijkheid en de veilige setting die je bood, hebben zeker hun uitwerking gehad.’  - Corine Visser (Seinpost Slinge Rotterdam)

‘Op een interkerkelijke cursusavond over luisterend bidden sprak Annemarie helder en duidelijk. Ze reikte praktische tools aan om na deze avond met een tastbare handreiking het leven met een aanwezige en sprekende God in te gaan.’ - Ernst van Hemert (NGK RijnWaarde Utrecht LeidscheRijn)

‘Annemarie spreekt met veel enthousiasme en liefde over thema’s die raken aan een leven met God. Ze verstaat de kunst om in haar voordracht zichzelf te blijven. Ze deelt haar eigen verhaal en laat haar kwetsbaarheid zien, waardoor zij dichtbij de toehoorders komt. In alles klinkt een leven dichtbij God door, wat je uitnodigt en inspireert om te gaan ontdekken wie Hij is. Zij maakt je nieuwsgierig en verlangend naar wat God in jouw leven, of in het leven van je kinderen wil gaan doen.’ - Manon Woonink (De Lichtboog Houten)

Zie de website www.annemarierietkerk.com voor meer informatie over mij als persoon.