Visual
Terug

De Bijbelboost is een initiatief van Wycliffe Bijbelvertalers. Het doel van Wycliffe is dat iedereen toegang krijgt tot Gods Woord in zijn eigen taal zodat mensen Jezus Christus leren kennen.

Er zijn 1,45 miljard mensen die nog geen volledige Bijbel hebben in hun eigen taal. Wat zijn wij bevoorrecht! We hebben vaak wel meerdere Bijbels in verschillende vertalingen thuis. Laten we ons hier bewust van zijn hoe bevoorrecht we zijn.

De BijbelBoost helpt je om (meer) aan de slag te gaan met jouw Bijbel en dichter bij God te leven.

Wat houdt de Bijbelboost in?

Via de link www.wycliffe.nl/bijbelboost-serie-2022 is het mogelijk om 6 video’s te bekijken met daarin een korte meditatie van verschillende sprekers. Ze bespreken ieder op hun manier een onderwerp wat betrekking heeft op het gebruik van de Gods Woord. Bij iedere video zijn een aantal vragen of opdrachten te

vinden. Dit is uiteraard niet verplicht maar ze geven verdieping bij de video’s. Zo haal je het meeste uit de

BijbelBoost.

Ik denk dat het een mooie manier van Bijbelstudie is die ons ook weer laat zien hoe bevoorrecht we zijn dat we al deze mogelijkheden tot onze beschikking hebben. Maar ook hoe belangrijk het werk van Wycliffe is om zoveel mogelijk mensen in de wereld te bereiken met het Evangelie van God, onze hemelse Vader.