Visual
Terug

Op dinsdag 07 november starten we weer met een nieuw seizoen “Groeien in geloof”. We groeien in ons geloof door met elkaar in gesprek te gaan aan de hand van actuele thema’s rondom het geopende woord van God.

Groeien in geloof is voor iedereen van 18 jaar en ouder die het fijn vindt om even een moment stil te worden en te ontsnappen uit de alledaagse drukte. In het weekeind voorafgaand aan de bijeenkomsten krijg je een appje waarin het Bijbelgedeelte doorgegeven wordt wat die week behandelt wordt. Als je tijd hebt dan kan je dit alvast eens door lezen.

We komen bij elkaar in de Oude School en zitten in de Dakkapel. Dit doen we om de andere week op dinsdagavond van 20.15 tot 21.45 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Mocht je mee willen doen of nieuwsgierig geworden zijn over “Groeien in geloof”; Of twijfel jij of dit wel iets is voor jou, dan kun voor informatie altijd bellen met Pieter Prins (06-53377619).

Je mag natuurlijk ook gerust geheel vrijblijvend binnen lopen om eens een avond mee te maken. (dan kan je daarna altijd nog besluiten of het wel of niet iets is voor jou).

Klik hier voor alle informatie in pdf formaat

2Petr3 18

Bijeenkomsten

7 november 16 januari 26 maart
21 november 30 januari 9 april
5 december 13 februari 23 april
19 december 27 februari 7 mei
2 januari NIET 12 maart 21 mei