Visual
Terug

Na diverse gesprekken met gemeenteleden ontdekten wij dat er bij meerdere mensen het verlangen is om een reis naar Israel te maken.

We hebben Bob en Truus van der Sijde gevraagd of zij weer onze reisleider willen zijn, gezien hun rijke ervaring hiermee in voorgaande jaren. Nu dat willen zij, mits er genoeg deelnemers komen. En dat gaan Betty en ik dus onderzoeken. 

Ons idee is ergens in oktober 2023, ongeveer 14 dagen. Er staat nog niets vast, het is een eerste “vrijblijvende” inventarisatie. We hebben minimaal 20 deelnemers nodig om de reis sowieso door te laten gaan. Bij voldoende belangstelling gaan we verdere stappen ondernemen. Denken we na over de precieze inhoud van de reis, stellen we data vast enzovoort. Als er een concreet plan ligt kunnen we ook meer zeggen over de kosten.

Dus heeft u  het verlangen om het land van de bijbel voor het eerst of opnieuw te bezoeken. Wilt u genieten van een heerlijk verzorgde reis met een geweldige, nederlands sprekende gids. Onderweg zullen we stukken uit de bijbel lezen op de plaats waar het daadwerkelijk gebeurd is. Jeruzalem, de olijfberg, de dode zee, Massada, Het meer van Galilea, zomaar wat hoogtepunten …. Hoe bijzonder is het om in een graftuin te staan, kijkend naar het lege graf…

U begrijpt, wij zijn enthousiast. We hopen dat u zich meldt, liefst voor 7 januari 2023.

Dit kan het liefst via de mail: conniekleppe@hotmail.com 

06-33011097

Sjalom,

Betty van Wijngaarden en Connie Kleppe