Visual
Terug

Het komende seizoen willen we als gemeente bezig gaan met het jaarthema ‘Geloven is doen!’. Vanuit de HGJB worden ons diverse werkvormen geboden om met dit thema aan de slag te gaan.

We hopen hiermee jongeren en ouderen binnen de gemeente (actief) met elkaar in gesprek te brengen, zodat we (nog) meer de verbondenheid gaan ervaren met elkaar en met de gemeente van God, dichtbij en veraf.

Wat kun(t) u/jij doen met de zegeningen en talenten die u/jij van God ontvangen hebt? Hoe kunnen we anderen hiermee tot een zegen zijn? We hebben het verlangen om andere mensen hierin te laten delen, zodat Gods Koninkrijk meer en meer zichtbaar wordt. Want: geloven is doen!

In het kader van ‘doen’ gaan we als gemeente het diaconale jaarproject de Vakwerkschool in Uganda ondersteunen. Niet alleen financieel, maar ook ‘hands on’, bijvoorbeeld door een jongvolwassenenreis vanuit onze gemeente. Hiernaast willen we ook dichtbij onszelf als christelijke gemeente zichtbaar gaan maken door activiteiten/hulp aan te bieden in onze omgeving.

In het startweekend, dat plaatsvindt op 18 en 19 september as., zal het jaarthema gelanceerd worden. Tijdens diverse momenten en in diverse groepen/geledingen zal het komende seizoen aandacht besteed worden aan dit thema. Doe(t) u/jij mee?

Ps. We zijn hard op zoek naar mensen die met ons mee willen denken en doen in de voorbereiding en uitvoering van het startweekend! De HGJB biedt ons heel veel materiaal hiervoor aan, zodat de planning en uitvoering een heel stuk makkelijker wordt 😉

Doe(t) u/jij mee? Geef je dan op bij onze interim kerkelijk werker, Mirjam Markesteijn (06-45576372)