Visual
Terug

 …..In onze jeugd wel te verstaan…..

 Als jeugdwerkers zien wij met elkaar het belang, van hoe geweldig belangrijk het is om te investeren in de jeugd van onze kerk. Want de jeugd heeft de toekomst, en zeker in een tijd als nu!  We doen daarom een dringend beroep op jou!

Heb jij een warm hart voor God én jongeren? Meldt je dan snel aan, want wij zijn voor het clubwerk op zoek naar versterking! Voor het komende seizoen zoeken we met name naar versterking voor de groepen 5, 7 en 8 Maar ook als je interesse hebt voor andere groepen ben je van harte welkom.

We kennen clubs voor de leeftijden van groep 5 t/m 8, klas 1&2 en klas 3&4. Deze zijn 1x per 2 weken en vinden plaats in de Oude School. Het seizoen duurt ongeveer van half September tot de Mei vakantie. Een clubavond duurt ongeveer anderhalf uur. Samen met de andere clubleiding bereid je een clubavond voor. Iedere club bedenkt weer een eigen programma, of volgt een methode. Club groep 5 is op dinsdagavond, Club groep 7 is op woensdagavond en Club groep 8 is op dinsdagavond. Daarnaast zijn er 3 vergaderingen per seizoen.

Wil je meer informatie? Schroom dan niet contact op te nemen met club coördinator Johan de Ruiter, telefonisch of per app te bereiken op 06-12962409, of per mail jderuiter@vwsl.nl  

Hartelijk dank