Visual
Terug

Als kerkelijk werker en ouderenpastor hebben we tijdens onze pastorale bezoeken bij diverse gemeenteleden beluisterd dat er behoefte is aan verdiepende gesprekken mbt “omgaan met verlies”.

Wellicht leeft deze behoefte ook bij u/jou. Dan willen we u/jou heel graag ontmoeten op de eerste gespreksavond ( in een reeks van 3) as 13 oktober. Marianne Groen van ‘Heel je hart en ziel’ zal deze avonden begeleiden.

Marianne is als o.a. rouwbegeleider verbonden aan De Spil, een oecumenisch retraite centrum met een Christelijke identiteit. ) en heeft veel ervaring heeft met het begeleiden van mensen bij het omgaan met verlies. (www.heeljehartenziel.nu)
 
Tijdens de avonden is ruimte voor bezinning en zowel individuele als gezamenlijke verwerking. Elke avond wordt afgesloten met een eenvoudig gebedsmoment.
Data waarop deze avonden, in de Oude School te Giessen Oudekerk, plaatsvinden, zijn:
  • Wo.13 oktober
  • Di.9 november
  • Di.7 december
Het programma zal lopen van 18.00 tot 21.00 uur, een gezamenlijke maaltijd met broodjes en soep is hierbij inbegrepen.
 
We vragen een kleine bijdrage in de onkosten van deze avonden van €15 pp per avond. We zullen hier achteraf een betaalverzoek voor sturen, afhankelijk van uw aanwezigheid.
Mocht u zelf nog iemand in de familie/vriendenkring weten, die het ook fijn zou vinden om deze avonden bij te wonen, stel ons aub dan even op de hoogte hiervan.
 
Opgave graag bij Mirjam Markesteijn
(Per telefoon: 0613725575 of mail: mirjam.markesteijn@hggop.nl)
 
We hopen u 13 oktober as. te ontmoeten!
Warme groet namens,
Marianne Groen (Heel je hart en ziel)
Mirjam Markesteijn (interim-kerkelijk werker HGGOP)

Jan den Toom (ouderenpastor HGGOP)