Visual
Terug

‘Midden op de dag kom ik tot U…’ Welkom om het nieuwe jaar in Gods huis te beginnen. Zaterdagmiddag 2 januari staan de zijdeuren van de kerk open tussen 15.30-17.00 uur.

Ro Romijn zal meditatieve muziek spelen op het orgel. De kaarsen branden en opnieuw is er gelegenheid voor een stukje rust, stilte en bezinning. Van harte welkom!

‘Midden op de dag kom ik tot U,

Wees Gij, o Heer, het midden van mijn leven.

Midden op de dag kom ik tot U,

Wees Gij, o Heer, het hart van mijn bestaan.

(Kees Baggerman, NLB)

DE LITURGIETAFEL ROND OUD EN NIEUW 2020 -2021

De tafel laat een oude en een nieuwe klok zien, die symbool staan voor het oude jaar en het nieuwe jaar dat voor ons ligt. Ook onze levensweg is te zien, in het pad van kiezelstenen dat over de tafel heen gaat. Onze ‘pelgrimsreis naar de eeuwigheid’. De eeuwigheid met als symbool een krans van olijftakken. Een krans heeft geen begin en einde, de olijftakken spreken van vrede en hoop. Wij mogen onze levensreis gaan met onze Gids, die gezegd heeft: “Ik ben het Licht der wereld”. Daarom blijft het licht van Kerst bij ons door een brandende kaars.

Voor de kinderen: vertel elkaar bij de maaltijd over b.v. de mooie en moeilijke herinneringen van het afgelopen jaar. Dank God dat Hij altijd bij ons wil zijn en ons wil helpen.

liturgietafel 2020 2021