Visual
Terug

'Opwekking', ook wel 'Pinksterconferentie' genoemd, wordt komend jaar gehouden van 29 mei 2020 t/m 1 juni 2020.

Al een aantal jaren gaan wij met veel plezier naar 'Opwekking' en vinden daar steeds veel bemoediging en inspiratie. We sluiten dan aan bij het groepsveld van de Christengemeente uit Hardinxveld. Op het hoofdterrein vindt, tegelijk met de diensten in de grote tent en seminars, een parallelprogramma plaats. Er is een afwisselend programma samengesteldmet ochtend bijbelstudies, concerten, theater, films, dansvoorstellingen, interessante sprekers, cabaret en een late-night programma. Je vindt er vele boeiende en actuele seminars over uiteenlopende onderwerpen. Er is een kinder-. jongeren- en tienerprogramma en de bijzondere mensen tent.

Op de site van Opwekking vind je meer informatie over opwekking en kamperen op het terrein. We komen bij Opwekking ook elk jaar wel gemeenteleden van onze kerk tegen en bedachten dat het leuk zou zijn om in 2020 een HGGOP Groepsveld op de camping te hebben. Daarom hierbij een oproep aan alle gemeenteleden die voor het eerst of opnieuw opwekking ook eens in de volle breedte willen meebeleven.

Meld je dan bij één van ons aan voor het groepsveld HGGOPI Als je dit vóór 29 februari kunt laten weten, dan weten wij op tijd of we voldoende mensen hebben voor het aanvragen van een groepsveld.

Om een groepsveld op de camping toegewezen te krijgen moeten we namelijk met minimaal 25 personen zijn. Het lijkt ons alvast heel erg fijn om samen met andere gemeenteleden Opwekking 2020 te beleven.

Wil je meer informatie over het kamperen, bel ons dan gerust even op onderstaand nummer of stuur een mailtje. Heb je geen tent of geen vervoer maar wil je er wel graag bij zijn, laat dat gewoon even weten, dan proberen we een oplossing te vinden.

Eddy en Ria von Hout
T 0621954005
E e.vonhout@kpnmail.nl