Visual
Terug

Hé hallo jongens en meiden (en ouders), Ga jij na de zomervakantie over naar groep 7? Dan zoeken we jou! Na 6 jaar zondagsschool mag je overstappen naar On Track.

Om de week mag je op zondag tijdens de 2e ochtenddienst naar On Track waar je veel gaat leren uit de Bijbel.

Op 11 juni is er in de kerk een speciale overstapdienst. Tijdens de 2e dienst ontvangen jullie je eigen bijbel en mogen jullie aansluitend een les komen snuffelen bij On Track.

Ben jij ook van plan om volgend seizoen naar On Track te komen en hoop je er op 11 juni en bij te zijn? Geef je dan snel op! Stuur een mailtje naar alexxmirelle@gmail.com met je naam en adres. Je ontvangt dan een uitnodiging met extra informatie. En wij zorgen dan voor een mooie Bijbel die je bij On Track kunt gebruiken. We hopen je te zien!

Op 25 juni, de laatste zondagsschool van het seizoen en is juf Mirjam er voor de allerlaatste keer. We willen we groep 5/6 nog een keer gezellig bij elkaar komen en wat lekkers eten. Dat wil je echt niet missen! Dit is gewoon tijdens de 2e dienst. Jij bent er toch ook, schrijf het vast op de kalender!

Voor groep 5/6 zijn we dus ook op zoek naar nieuwe leiding. Lijkt het je wat, wil je een keer meekijken? Spreek ons gewoon een keer aan of stuur een mailtje.

Groetjes van Erika, Mirjam, Mirelle en Cornelia