Visual
Terug

We leven met elkaar in een onzekere tijd. Ook wat het plannen van reizen betreft maakt de covid-19 pandemie het soms lastig om voorruit te kijken. Ondanks deze onzekerheid hebben we als team besloten om te starten met de organisatie van drie reizen naar Oeganda.

In de huidige planning zullen er drie reizen gemaakt worden:

- REIS 1: 6 t/m 21 Mei (*)

- REIS 2: 8 t/m 23 Juli (*)

- REIS 3: 21 Oktober t/m 5 November (*)

(* exacte reisdata onder voorbehoud)

De reizen zullen gemaakt worden in kleine groepjes van maximaal 9 personen. Op deze manier ontstaat er ruimte voor onderling en persoonlijker contact met de gemeenschap in Arua. Daarnaast zorgt dit ervoor dat we als groep mobiel blijven en gemakkelijk en efficiënt kunnen reizen. De reizen zullen starten met een vlucht vanuit Nederland of België naar Entebbe, waarna we met een klein vliegtuigje door zullen vliegen naar Arua. We zullen hier ruim een week doorbrengen, waarbij er ruimte is voor ontmoeting door werk en andere activiteiten. De planning wordt gemaakt aan de hand van praktische hulp die iedere groep kan bieden. Denk hierbij aan helpen bij de bouw van de school, het bezoeken van mensen, het meehelpen in de keuken, het tonen van interesse voor de gemeenschap daar, of een van de andere manieren waarop we als christenen een stukje kunnen delen van elkaars leven. Na de periode in Arua zullen we als groep per bus terugreizen naar Entebbe, waarbij we ruim de tijd zullen hebben om de schoonheid van Oeganda te zien.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de beschikbare vluchten en het uiteindelijke reisschema. Gebaseerd op eerdere reizen verwachten we dat de totale kosten - inclusief inentingen, visum en andere bijkomende kosten – tussen de 1500,- en 2000,- uit zullen komen.

Zou je graag deel willen nemen aan een van deze reizen, geef je dan op!

Dit kan via onderstaande link, waarmee je op het aanmeldformulier terecht komt.

Op basis van de aanmeldingen zullen we proberen tot een gepaste groepsindeling te komen.

Aangezien het aantal deelnemers beperkt is, kunnen we helaas niet garanderen dat er voor alle deelnemers een plekje beschikbaar is. Blijkt uit de aanmeldingen dat de animo het aantal beschikbare plekken ruim overtreft, dan zullen we als team uiteraard kijken naar de mogelijkheid om een extra reis aan het schema toe te voegen.

LINK NAAR AANMELDFORMULIER: https://forms.gle/RtwddGPwfdPfsQJz6