Visual
Terug

Graag willen we jou als kringleider van bijbel-, gebeds- en/of wijkkring uitnodigen om deel te nemen aan een online ontmoeting (via Zoom) op woensdag 11 november van 20.00 – 21.30 uur.

Juist omdat er in deze tijd minder fysieke ontmoetingen zijn willen we deze digitale mogelijkheid creëren om elkaar toch te zien en te spreken over het reilen en zeilen bij de diverse kringen. Ben je geen kringleider, maar wil je als deelnemer van een kring hierbij aansluiten dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Hoe hebben wij deze ontmoeting in gedachten?

Na een korte ‘landing’ zullen we de avond openen en zal Jeanette Vos ons meenemen in een aanmoedigend en praktisch programma waarin veel aangereikt zal worden en jullie ook zelf mee kunnen doen. Uiteraard is er ook tijd voor een online koffie/thee moment. We sluiten de avond af om 21.30 uur.

Hoe kun je deelnemen? Meld je aan bij vti@hggop.nl. Wij zullen je dan een link sturen voor de bijeenkomst en op de betreffende datum kun je via de link vanaf ca. 19.45 uur ‘naar binnen’.

Vind je dit lastig?

Als je overweegt deel te nemen maar het digitale nog lastig vindt, laat het me dan weten dan kunnen we op een eerder moment gewoon een keer proefdraaien.

Ook wij als commissie VTI vinden deze eerste onlinekringleidersbijeenkomst best een stap, maar vanwege het belang zeker de moeite waard. Dus, heel graag tot ziens!

Heb je vragen? Vragen!

Namens de commissie VTI, Annette van Dijk