Visual
Terug

Vanaf nu is het mogelijk om digitaal uw gaven te geven voor onze wekelijkse collecten die normaalgesproken tijdens de kerkdiensten gehouden worden. Lees hieronder meer over hoe u dit kunt doen.

Er zijn twee manieren om uw gaven te geven voor de dienst van a.s. zondag. 

1. Via de website

Aan de rechterkant van de website is een knop toegevoegd met het label "Collecten zondag" (zie afbeelding hieronder). Als u op deze knop klikt opent een nieuw venster naar een speciaal gedeelte van onze HGGOP Webshop waarbij u voor de 3 collecten uw gaven kunt geven. Het gebruik van deze pagina spreekt verder voor zich. Ook voor deze collecten is een login nodig. Dit is dezelfde login voor het kopen van collectebonnen. Heeft u nog geen login, dan kunt u kiezen voor "Nieuwe bezoeker" tijdens het afrekenen van de door u 'bestelde' collecten.

Collecten zondag

2. Via uw mobiel

Via uw mobiel kunt u via de app "Kerkgeld" onze webshop openen, inloggen en zo ook uw gaven geven voor de 3 collecten die voor a.s. zondag gehouden worden. Zie het volgende document voor een korte handleiding hoe u de app kunt installeren en instellen om bij onze webshop te komen:

Korte handleiding Kerkgeld-app